Logo
Logo

REN YOGA, LYD & LIVET

Ida Serenity

Klangmassage

Ved en klangmassage bruger jeg primært klangskåle, som jeg placerer på og rundt om din krop. Det er en meget blid og subtil form for massage, hvor skålenes vibrationer trænger langt ind i kroppen og løsner for spændinger og genopretter balancen i kroppen helt ind på celleniveau. Det opløser stagnation og ubalancer og får energien i kroppen til frit at kunne bevæge sig.

Samtidig er det en lydmeditation, hvor sindet kan slappe af og kroppen bades i lydbølger.

sådan foregår det

Under en klangmassage ligger man på en massagebriks, hvor der er ekstra plads i bunden og på siderne til at placere klangeskålene. På den måde kan der både placeres klangskåle på siderne, i bunden og på kroppen på samme tid. Man kan få en pølle under knæene, når man ligger på ryggen. Eller en pølle under vristene og anklerne, når man ligger på maven.

Man klæder sig ikke af til en klangmassage. Man skal sørge for at have tøj på uden alt for mange lynelåse, knapper og spænder, så lyden fra klangskålene ikke forstyrres af bilyde.

Jeg sørger for, at du ligger så behageligt som muligt, evt. med tæpper, pøller, puder og øjenpude, så du kan slappe mest muligt af og tage imod lydbølgerne.

Glæd dig til skålenes helbredende og helende lydvibrationer og giv slip.

PRISER OG TIDSBESTILLING