Mind & Body Nectar

yoga, lyd og livet

Mind & Body Nectar

yoga, lyd og livet

persondatapolitik

GENERELT

Dit privatliv er vigtigt for Mind & Body Nectar. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver Mind & Body Nectar i denne privatlivspolitik hvordan Mind & Body Nectar samler, behandler og bruger de data som Mind & Body Nectar indsamler omkring din adfærd på Mind & Body Nectars hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser.

Samtidig gør jeg dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

HVAD ER PERSONDATA?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler Mind & Body Nectar en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

Køber et produkt i Mind & Body Nectars webshop
Tilmelder dig Mind & Body Nectars nyhedsbrev
Booker en tid i Mind & Body Nectars bookingmodul, telefonisk eller fysisk.

HVORFOR INDSAMLER MIND & BODY NECTAR PERSONDATA?

Mind & Body Nectar indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på Mind & Body Nectars website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at Mind & Body Nectar må indsamle. Mind & Body Nectar indsamler persondata:

… til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
… til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
… til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser og bookinger samt sikre kommunikationslog

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER MIND & BODY NECTAR?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler Mind & Body Nectar følgende type persondata:

Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder og loginoplysninger.
Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
Oplysninger til tredjeparts netværk, heriblandt Facebook, Google Analytics og ePay.

HVORDAN INDSAMLER MIND & BODY NECTAR PERSONDATA?

Mind & Body Nectar indsamler dine persondata igennem Mind & Body NectarS hjemmeside og tredjepartssoftware. Mind & Body Nectar indsamler dine persondata igennem formularer på Mind & Body Nectars hjemmeside. Udover de persondata som Mind & Body Nectar indsamler igennem Mind & Body Nectars hjemmeside, så anvender Mind & Body Nectar en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har jeg beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, som anvendes på Mind & Body Nectars hjemmeside:

Uno Euro:
Uno Euro er online-tjeneste, som er webhotel for Mind & Body Nectars hjemmeside med webshop (www.mindandbodynectar.dk) samt mailsystem. I den forbindelse får Uno Euro adgang til visse af dine persondata, såsom navn og e-mail korrespondance. Denne behandling er nødvendig for, at Mind & Body Nectar kan håndtere dine henvendelser som kunde.

Google Analytics:
Google Analytics giver Mind & Body Nectar adgang til din adfærd på Mind & Body Nectars hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd.

MailChimp:
Mind & Body Nectar benytter sig af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til Mind & Body Nectars kunder. Igennem MailChimp formularen på hjemmesiden indsamler Mind & Body Nectar e-mailadresser som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.

Paypal:
Mind & Body Nectar bruger PayPal som betalingsløsning. Du kan betale med kreditkort gennem PayPal som besøgende uden PayPal konto. Med PayPal er dine betalinger sikret under deres system, og du kan læse mere om deres sikkerhedsforanstaltninger her. Når du betaler med PayPal, giver Paypal aldrig dine betalingsoplysninger videre til Mind & Body Nectar. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der er ingen gebyr ved betaling.

Bambora Online ePay:
I Mind & Body Nectars Woocommerce webshop, foregår alle handler, incl. medlems-abbonementer via betalingsgatewayen ePay og indløseren Nets/Teller. Epay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og ePay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til ePay ifm. at du laver en ordre på Mind & Body Nectars hjemmeside. Her lagres oplysninger om alle kunder, som er oplyst af kunden selv ved profiloprettelse.

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONDATA PÅ HJEMMESIDEN?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for Mind & Body Nectar at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at Mind & Body Nectar kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

HVORDAN KAN DU FÅ ADGANG TIL DE PERSONDATA, MIND & BODY NECTAR INDSAMLER OM DIG?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Mind & Body Nectar behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for Mind & Body Nectar at beholde din data. Herunder har jeg specificeret, hvordan du kan gøre dette:

1. Adgang og berigtigelse af persondata
Du har altid mulighed for at anmode Mind & Body Nectar, om at få en kopi at de personlige data, som Mind & Body Nectar har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode Mind & Body Nectar om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos Mind & Body Nectar, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for Mind & Body Nectar at beholde din data.

2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra Mind & Body Nectar, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

HVORDAN SIKRER MIND & BODY NECTAR DINE PERSONLINGE OPLYSNINGER?

Mind & Body Nectar behandler dine data med omhu. Det betyder, at Mind & Body Nectar forpligter sig til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af Mind & Body Nectars kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

Mind & Body Nectar kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår Mind & Body Nectar med at håndtere Mind & Body Nectars administration, fx lønadministration, bogholderi, hosting af it-systemer m.v.
Ligeledes videregiver Mind & Body Nectar dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, Mind & Body Nectar er forpligtede hertil.

RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

ANSVARLIG

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af: MIND & BODY NECTAR, v/Ida Naja Mitchell Brieghel