Logo
Logo

REN YOGA, LYD & LIVET

persondatapolitik

GENERELT

Dit privatliv er vigtigt for Ren Yoga. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver Ren Yoga i denne privatlivspolitik hvordan Ren Yoga samler, behandler og bruger de data som Ren Yoga indsamler omkring din adfærd på Ren Yogas hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser.

Samtidig gør jeg dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

HVAD ER PERSONDATA?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler Ren Yoga  en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

Køber et produkt i Ren Yogas webshop
Tilmelder dig Ren Yogas nyhedsbrev
Booker en tid i Ren Yogas bookingmodul, telefonisk eller fysisk.

HVORFOR INDSAMLER REN YOGA PERSONDATA?

Ren Yoga indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på Ren Yogas website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at Ren Yoga må indsamle. Ren Yoga indsamler persondata:

… til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
… til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
… til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser og bookinger samt sikre kommunikationslog

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER REN YOGA?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler Ren Yoga følgende type persondata:

Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder og loginoplysninger.
Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
Oplysninger til tredjeparts netværk, heriblandt Facebook, Google Analytics og ePay.

HVORDAN INDSAMLER REN YOGA PERSONDATA?

Ren Yoga indsamler dine persondata igennem Ren Yogas hjemmeside og tredjepartssoftware. Ren Yoga indsamler dine persondata igennem formularer på Ren Yogas hjemmeside. Udover de persondata som Ren Yoga indsamler igennem Ren Yogas hjemmeside, så anvender Ren Yoga en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har jeg beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, som anvendes på Ren Yoga hjemmeside:

Simply.com:
Simply.com er online-tjeneste, som er webhotel for Ren Yogas hjemmeside med webshop (www.renyoga.dk) samt mailsystem. I den forbindelse får Simply.com adgang til visse af dine persondata, såsom navn og e-mail korrespondance. Denne behandling er nødvendig for, at Ren Yoga kan håndtere dine henvendelser som kunde.

Google Analytics:
Google Analytics giver Ren Yoga adgang til din adfærd på Ren Yogas hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd.

MailChimp:
Ren Yoga benytter sig af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til Ren Yogas kunder. Igennem MailChimp formularen på hjemmesiden indsamler Ren Yoga e-mailadresser som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.

Paypal:
Ren Yoga bruger PayPal som betalingsløsning. Du kan betale med kreditkort gennem PayPal som besøgende uden PayPal konto. Med PayPal er dine betalinger sikret under deres system, og du kan læse mere om deres sikkerhedsforanstaltninger her. Når du betaler med PayPal, giver Paypal aldrig dine betalingsoplysninger videre til Ren Yoga. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der er ingen gebyr ved betaling.

Bambora Online ePay:
I Ren Yogas Woocommerce webshop, foregår alle handler, incl. medlems-abbonementer via betalingsgatewayen ePay og indløseren Nets/Teller. Epay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og ePay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til ePay ifm. at du laver en ordre på Ren Yogas hjemmeside. Her lagres oplysninger om alle kunder, som er oplyst af kunden selv ved profiloprettelse.

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONDATA PÅ HJEMMESIDEN?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for Ren Yoga at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at Ren Yoga kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

HVORDAN KAN DU FÅ ADGANG TIL DE PERSONDATA, REN YOGA INDSAMLER OM DIG?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Ren Yoga behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for Ren Yoga at beholde din data. Herunder har jeg specificeret, hvordan du kan gøre dette:

1. Adgang og berigtigelse af persondata
Du har altid mulighed for at anmode Ren Yoga, om at få en kopi at de personlige data, som Ren Yoga har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode Ren Yoga om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos Ren Yoga, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for Ren Yoga at beholde din data.

2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra Ren Yoga, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

HVORDAN SIKRER REN YOGA DINE PERSONLINGE OPLYSNINGER?

Ren Yoga behandler dine data med omhu. Det betyder, at Ren Yoga forpligter sig til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af Ren Yogas kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

Ren Yoga kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår Ren Yoga med at håndtere Ren Yogas administration, fx lønadministration, bogholderi, hosting af it-systemer m.v.
Ligeledes videregiver Ren Yoga dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, Ren Yoga er forpligtede hertil.

RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

ANSVARLIG

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af: REN YOGA, v/Ida Naja Mitchell Brieghel