Logo
Logo

REN YOGA, LYD & LIVET

lydrejse

En healende terapeutisk lydmeditation og oplevelsesrejse, hvor krop og sind stimuleres af forskellige lydvibrationer fra fx klangskåle, krystalsyngeskåle, trommer, gong, monochord og shrutibox, m.fl. En lydrejse kan bookes til en eller to personer.

Ved en lydrejse udvælger jeg forskellige klanginstrumenter og sammensætter dem, så du får en helende og meditativ helhedsoplevelse. Efter ønsker indgår også klangmassage, hvor  jeg placerer klangskåle på og rundt om din krop. Det er en meget blid og subtil form for massage, hvor skålenes vibrationer trænger langt ind i kroppen og løsner for spændinger og genopretter balancen i kroppen helt ind på celleniveau. Det opløser stagnation og ubalancer og får energien i kroppen til frit at kunne bevæge sig.

Samtidig er det en lydmeditation, hvor sindet kan slappe af og kroppen bades i lydbølger.

sådan foregår det

Lydrejsen foregår typisk liggende på en boksmadras, evt. en massagebriks. Ved to personer ligger I på madrasser på gulvet. 

Man klæder sig ikke af til en lydrejse. Man skal sørge for at have tøj på uden alt for mange lynelåse, knapper og spænder, så lyden fra klangskålene og de andre instrumenter ikke forstyrres af bilyde.

Jeg sørger for, at du ligger så behageligt som muligt, evt. med tæpper, pøller, puder og øjenpude, så du kan slappe mest muligt af og tage imod lydbølgerne.

Glæd dig til klanginstrumenternes helbredende og helende lydvibrationer og giv slip.

PRISER OG TIDSBESTILLING